Stäng

Vi erbjuder tjänster & utrustning för alla tillfällen.

Boka enkelt i vår produktkatalog.

               Vi gjorde det igenHyr scen eller ståbord

              


GARDEROBER FÖR FEST OCH EVENT

 Mobila garderober som passar perfekt för fest, mässa, konferens och andra event.

Klicka på garderobsbild för att komma till bokning

Hyra galgar
Hyra besöksdisk

Kö folla

Produkter, priser och information hittar du i vår E-HYR


Hyra möbler

I vårt sortiment finner du bord för alla tillfällen i olika storlekar. Hos oss kan du bl.a. hyra vanliga bord, ståbord, cafébord, soffbord, runda bankettbord, m.m. Hos oss finner du originalet på bankettbord med den härliga dämpade bordsskivan.

I vårt sortiment finner du stolar för alla tillfällen. Stapelbara stolar och hopfällbara stolar till klappstolar i plast, träbänkar, stoppade stolar i tyg och bankettstolar med stolsöverdrag.

Mobil bardiskKöpa isHyra monterdisk

 Mobilt Eventkök

   Mobilt uppbyggt Eventkök
mobila kök

Med vårt mobila eventkök kommer vi snabbt på plats och ställer upp ett komplett restaurangkök för Event eller fester. Vårt mobila eventkök tillsammans med vårt kunnande för rätt cateringtillstånd gör att vi kan komma till Er och ställa upp ett restaurangkök med kort varsel och stor kapacitet. Det tar för oss max 2 timmar att bygga upp ett komplett restaurangkök färdigt att laga och servera mat till tusentals personer.

Vi har även en hel del special som t.ex. Sluchmaskiner, popcornmaskin, värmeskåp för chips, sockervadd.   CateringVi har ett brett nätverk när det gäller duktiga kockar och serveringspersonal. Vi vill kunna erbjuda det bästa för just dig. Oavsett om du vill ha en galamiddag middag eller ha med dig kocken ut i vildmarken så ordnar vi det.Våra leverantörer inom restaurangbranschen kan erbjuda läckerheter ut över det vanliga.
 
Mer info och priser hittar du i vår produktkatalog. Prislista.